"There comes a time in your life, when you walk away from all the drama and people who create it.
You surround yourself with people who make you laugh.
Forget the bad and focus on the good. Love the people who treat you right, pray for the ones who don't.
Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life, getting back up is living."
José N. Harris

torsdag 6 oktober 2011

?

I posten kom ett brev, ett svar på CT Hjärnröntgen trodde jag. Nej, det var en kallelse till magnetkameraröntgen av hjärnan- nu på tisdag. Vad betyder nu detta? Såg man något på CT:n?
***
I received a letter in the post today. An answer to my Head CT I thought. But No, it was an appointment for an MRI Scan of my brain, this Tuesday. What does that mean? Did they see something on the Head CT?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, blir inte räd. Det är bara en mer undersökning... allt är bra.. allt är bra...Kram - S.

Lisbet Lindell sa...

Inga dumma tankar nu, det var säkert inget....

Kramar från Lisbet

HELENA sa...

Vad?! Kan du fråga någon?! Usch förstår att du undrar
Kram på dej

Malin sa...

Förstår att alla tankar går mot rädslan att något är fel, men denna kallelsen hade kanske kommit i vilket fall som helst. Försök att inte tänka de värsta tankarna......Hoppas nu att du får dina svar snabbt så att du får veta! Tänker på dig! Mys nu med din familj och hund och försök att göra saker som du mår bra av. Kram.

Marie-Louise sa...

Jag ogillar dessa kuvert i postlådan.Hjärtat börjar skena direkt och en massa otäcka tankar börjar inta hjärnan.Försök tänka positivt att det bara är en extra försiktighetsåtgärd och att svaret ska bli OK-stämpel.Själv gjorde jag en bukröntgen och fick efter ett par dagar ett kuvert med kallelse till skelettscint.Jag blev helt uppjagad och ledsen och trodde att nu var det kört.Gjorde scinten och det visade sig vara normal förslitning på några kotor.Allt gott och väl ...Styrkekramar till dej!

Livets vägar sa...

Kanske bara för säkerhets skull. Mina vänner brukar säga till mig: "Man ska inte måla f... på vägen". Lycka till. Hoppas allt blir bra. Kram från Tali