"There comes a time in your life, when you walk away from all the drama and people who create it.
You surround yourself with people who make you laugh.
Forget the bad and focus on the good. Love the people who treat you right, pray for the ones who don't.
Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life, getting back up is living."
José N. Harris

tisdag 21 december 2010

Bad Hair Day

Så är det! En Dålig-Hår-Dag. I gnällandets stund poppade bästa Pippi Långstrump tanken upp: "Snälla, lilla Annika. Det är ditt EGET hår som har en dålig dag! Inte en sketen peruk eller flint"
Ja jösses, mitt eget hår har en dålig dag. Tjoho! Ett vanligt problem. Fram för fler dåliga-hår- dagar!!!!!!!!! =))
***
That's it! I'm having a Bad Hair Day. In the middle of whining, a true Pippi Longstocking thought came through: "Please, Annika. It is your OWN hair having a bad day! Not a wig or bald head look"
What do you know? Of course! It is my own hair having a bad day. Yihaa!! An ordinary worry/ issue. I vote for more OWN Bad Hair Days!!!!!!!!!!!! =))

3 kommentarer:

Viktoria sa...

Jamen, jag vet. Jag hatar mitt hår just nu. Bara längtar tills det blir lite längre så att det inte står åt alla håll. Men sen kommer jag ju på. Det var inte länge sedan jag inte hade något hår alls. Och då tycker jag om det igen. Och det är faktiskt väldigt bra kvalitet och tjockt. Tack för det!

Ses snart

V

Ingrid H sa...

Ja tjejer- been there too. Dvs - I'm still there- men håller för det mästa tysst - för liksom ni - har jag ju lite för väl i minnet hur det var utan bad hair days.
Kanon Annika - flera bad hairdays !!
Wish you were here Annika..... : )

Ida sa...

:-) Jag har just börjat min resa och funderingar kring det här med hår, måste le när jag läser de här med hår, jag drömde en natt att jag gick till jobbet i kostym, portfölj och pippi långstrump peruk..... Riktigt så illa hoppas jag att det inte ska behöva bli, även om buttriks säkert har billigare varianter än vanliga perukställen ;) Gott Nytt År!

Kram