"There comes a time in your life, when you walk away from all the drama and people who create it.
You surround yourself with people who make you laugh.
Forget the bad and focus on the good. Love the people who treat you right, pray for the ones who don't.
Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life, getting back up is living."
José N. Harris

måndag 25 januari 2010

Ingen bra dag******Not a good day

Oerhört jobbig dag. Sov knappt någonting inatt pga mardrömmar.Jag har dessutom ont i bröstet som är borta? kan man verkligen ha fantomsmärtor? Jag är bara trött, så innerligt trött. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok, dagens positivitet (jag ska tvinga mig själv att hitta den varje dag): Dränaget är borttaget. Skönt!
Åkte en stund till Max och Per. Allt snurrar,hjärnan är som bedövad, jag kan inte ta in all information om diabetes. Vad är det som händer med mig?****************************
A really difficult day. I hardly slept last night due to terrible nightmares. I also have a pain in the removed breast... is that even possible? I am just so tired, so very tired. AAAAAAGGGGGGGGHHHHHHHHHHH!!!! Enough, the positive thought of the day (I will force myself to find it every day): The drainage is removed. Lovely! I went to visit Max and Per. My brain is like wax, I can't take in any information about diabetes. What is happening to me?

4 kommentarer:

Marie sa...

Hej Annika!Det är klart att det är svårt att ta in allt och på en gång.Om du bara orkar så försök ta små baby steps ett litet i taget ibland känns det som att det går åt sidan ibland bakåt ibland framåt.En klok kollega förklarade det där med smärtor efter ngt som inte finns där längre att kroppen försöker nu med alla små fibrer etc att försöka förstå förändringen och då gör det fysiskt ont.Vet inte om det stämmer men det lät klokt i mina öron.Även om du kanske är hemma ensam just nu så är du absolut inte ensam utan vi alla som skriver till dig finns med dig varje sekund.Många varma kramar från Marie i K-rup (nej inte Kastrup...)

Anonym sa...

Det är så sanslöst mycket som har hänt den absolut senaste tiden, så det är klart att vare sig hjärna eller kropp riktigt hänger med.

Ta det bara lugnt, en sak i taget, du behöver inte ta in allt på en gång. Slappna av, läskigt med mardrömmar, men bli inte stressad av att du inte får sova, det är OK.

Bra att du försöker hitta minst en bra sak om dagen, det är de små bra sakerna som "gör det"!

Kramar
Bine

Anonym sa...

My dear Annika,
Just to wish you a better day today. The idea of finding a positive thought,a positive thing/happening everyday is a very wise decision and shows well the person you are.These thoughts are going to be your treasure and will give you the strengh to go through the difficult days.
A big hug from me!
Elisa

Ann Viner sa...

En positiv tanke om dagen, små steg i taget, fokusera på det som är kritiskt (att bli starkare) och lämna resten till enare eller andra... och sov när du kan! Tänker på dig gumman, vad våra vardagliga små problem känns ytliga och patetiska i jämförelse med vad ni går igenom. Jag saknar dig.

Kram Ann V