"There comes a time in your life, when you walk away from all the drama and people who create it.
You surround yourself with people who make you laugh.
Forget the bad and focus on the good. Love the people who treat you right, pray for the ones who don't.
Life is too short to be anything but happy. Falling down is a part of life, getting back up is living."
José N. Harris

tisdag 19 januari 2010

BröstlösBreastless

Läget är lite bättre. Har fått titta på mitt nya utseende. Inte så skrämmande som jag trodde. Bara att aceptera. Har fått prova ut en tilfällig bomulls protes. Om 3 veckor när såret är läkt får jag en riktig silikonprotes. Nya underkläder med har jag hört!Idag har de kunnat dra ett av mina två dränage. Det till fd bröstet lär få sitta kvar några dagar till. Tänkte på det, detta är faktiskt lite som en amputation man varit med om. Tur att det inte var ett ben! Nu har jag fått order att göra min sjukgymnastik för armen innan läggdags.

I am feeling a bit better now. Together with a nurse I inspected my new chestlook. Not as bad as I thought. I also had a "fake cotton boob" ( (don't know the word in English) tried out. A silicon one is coming later. I could remove the tube from my armpit, have one left in my exbreast. I thought about it, it is like an amputation I have been through. I am grateful it isn't a leg!! I have order to do my physiotherapy exercises for my arm before bedtime. I appologise for my crappy English grammar at the moment!

2 kommentarer:

Ann Viner sa...

det är klart att det är som en amputation... det är en kroppsdel som tagits bort - men som du säger en kroppsdel som trots allt inte är så 'critical' som en arm eller ett ben. Nya underkläder låter bra :-)

Kram

Anonym sa...

Hoppas att allt är bra med dig - misstänker att du fått komma hem?

Hellre amputation av ett bröst än ett ben eller en arm. Tack och lov sitter inte cancern i huvudet, det kan man ju inte amputera :)

Men, självklart är att du kommer känna sorg över ditt förlorade bröst, men vi ser hellre att du är ledsen över att ditt bröst saknas än att vi saknar hela dig.

Kramisar